Foredrag & Workshops

Oplæg for alle


Se mine kommende events med Kammerat.nu på FB siden her


Gennem Kirpus tilbyder jeg

Jeg tilbyder en række foredrag ud fra mine erfaringer som lifecoach, baggrund i mindfulness, karriere, teambuilding-instruktør og min tilgang til moderne maskulinitet. Indlæggende er ikke baseret i videnskab og statistikker, men kristisk observation og sund fornuft.
Alle foredrag vil blive afleveret med vid, bid og en hel del humor. Jeg arbejder ud fra en kærlig tilgang til emnet, men går gerne til kanten. Jeg tror på at det der kan provokere kan inspirere, og det der kan inspirere kan lettere omsættes til handling.


Ressource og motivations -workshop


Et oplæg omkring at se sine ressourcer og skabe sin egen fremtid. Via en mindful tilgang til egne kompetencer, bliver kursisten motiveret til at se indad, for at finde sine ressourcer frem. De vil få et klarere billede af i hvilken retning de skal gå.
Oplægget og workshoppen vil foregå med høj energi, inddragelse af kursisterne og mulighed for debat.
Jeg vil så vidt muligt inddrage cases fra kursisterne for at gør det mere relavant.

Til dette 60 minutters oplæg og workshop får kursisten et hurtigt øjebliksbillede af, hvem de er lige nu, og værktøjer til at tage styringen i dit eget liv.

Pris 5500,- + momsSystemisk stress og konfliktende roller i det offentlige


Når borgeren er i en sårbar situation og bombarderes med krav og trusler om sanktioner, skaber det frygt,  modstand og stress. Dette kan føre til frustrationer og vrede over for personer i sagsbehandler-roller, som har til opgave at hjælpe borgeren videre. Dette kan skabe et mistillidsrum, give modstand mod indsatsen og være ødelæggende for indsatsen.

I de roller skaber man en dynamik som er counterproductive for sagsbehandlerens arbejde og skaber farlig stress hos begge personer.


Oplæg og workshop omkring håndtering af problemområdet for den enkelte.

60 min. oplæg & faciliteret debat for medarbejdere kr.  8.500,-
2 timer oplæg & workshop (op til 50 deltagere) kr. 15.000,-
45 minutters oplæg & faciliteret debat for borgere op til 50 personer kr. 6.500,-

Pris efter aftale ved heldagsarrangement med teambuilding-workshop


Mindfull dating


The two-hour commitment er et datingkoncept vi har udviklet, hvor begge parter forpligter sig til at være mindfull og nærværende i de to timer daten står på. I oplægget vil du få indsigt og redskaber til at forberede dig til daten. 

Single aften kick-off - TTHC 

Et 30 minutters kick-off, baseret på The two-hour commitment, til mænd og kvinder der vil mærke energien og møde nye mennesker. Oplægget afholdes direkte i baren, til festen eller andre steder hvor nye relationer bliver skabt.

Se priser mm. her The two-hour commitment


Oplæg omkring Kammerat.nu


Jeg har udviklet og er gruppeleder for selvhjælps-projektet Kammerat.nu. Book et oplæg om konceptet, udfordringer og løsninger, erfaringer, gruppemøderne, sparring med deltagerne osv. Det kan både være et underholdene oplæg eller et fagligt oplæg. 

1 times oplæg inkl. spørgerunde  kr 3000,- + moms
Vejledende pris*

Opstart af Kammerat.nu i dit lokalområde

Ønsker I at høre at starte jeres eget Kammerat.nu, så kan I hyre mig som kickstarter, konsulent, aministrator og gruppeleder. Jeg kan køre hele processen for jer indtil det kører af sige selv, eller på ubestemt tid.

Læs mere her - Kammerat.nu

Tilbud - kun for mænd

Bemærk: For at disse tilbud virker er der kun adgang for mænd i lokalet. Uden kvinder opstår der en større  åbenhed og alle mænd kan lufte deres bekymringer og fordomme uden konsekvenser fra det modsatte køn. Alle bidrag vil blive brugt konstruktivt i debatten.

Den stærke mand - gruppeforløb for mænd

Vær med til at gå et spadestik dybere i den moderne maskulinitet og få indsigt i din egen rolle som mand. Vi stiller skarpt på den moderne mand med oplæg og diskussion; hvem er vi, hvor vil vi hen, og hvordan står vi stærkere som mænd? Få værktøjer til at stå stærkere som mand.

Se priser mm. her Den stærke mand

Den stærke mand - workshop for mænd

Oplæg og debat omkring moderne maskulinitet. Skab en konstruktiv herreaften om emnerne: min rolle som mand, parforhold, min maskulinitet, broderskaber og det svære nærvær.
15 minutter oplæg
45 minutters debat med mig som ordstyrer

kr 3000,- inkl moms 
Vejledende pris* Oplægget bliver tilrettelagt i forhold til konteksten.


*Vejledende pris: Forudsat at oplægget ikke skal rettes til eller købes i forbindelse med andre tilbud. Alle tilbud kan kombineres. Vejledende pris + print og 5 kr pr km fra 7330 Brande.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar