mandag den 14. december 2015

Uddannelsen er afsluttet og mere godt nyt!

Hvis du ikke kan se skoven for træer, så kender du ikke dine rødder.
Den 28. november afsluttede jeg min uddannelse, med en flot eksamen.
Det er har været et fantastisk forløb, med mange timers kvalificeret coaching, både som coach, klient og observatør. Det har givet over 100 lærerige sessioner, med indsigt i de mange former som udfordringer kan tage.
Dermed udløber mit introduktionstilbud, som studerende, og jeg vil gerne sige tak til alle dem der har benyttet sig af det.

I 2016 indleder jeg et samarbejde med en dygtig psykoterapeut, hvor vi projektudvikler og søger nye opgaver. Jeg er åben for alle tilbud og har en bred erfaring, som kan kombineres på mange måder. Så kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål.

Nyt introduktionstilbud 
For at få så mange med fra starten, som muligt, har jeg lavet et nyt introduktionstilbud under priser. Du kan benytte dig af det indtil den 1. maj 2016.

Jeg vil gerne ønske alle god jul og godt nytår!
Husk at julegaver også kan være immaterielle  (hint hint)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar