onsdag den 23. september 2015

Hvor lang tid skal man coaches?


Hvor lang tid tager en følelse eller en tanke ..?

Jeg beklager det kryptiske svar, men det er et spørgsmål jeg ofte møder.
Når man går i psykoterapi fx, kan man opleve at man har behov for 10 samtaler, før man kommer i dybden med sine (uerkendte) problemstillinger. De kan stamme helt tilbage fra barndommen og skal først tolkes, før de kan forstås.
Jeg behøver ikke at kende de dybere årsager eller alle detaljerne, for at kunne hjælpe dig videre, for at kunne hjælpe dig - bare du forstår det. Nogen gange kan man ikke sætte ord på udfordringen, men følelsen fortæller en hvad der er rigtigt, og den kan vi arbejde videre med.

1 - 3 coachingsamtaler
Tiden afhænger af hvor afklaret du er med emnet, hvor meget du har reflekteret over det, hvor meget du ønsker at forklare og hvor dybt du vil gå ind i svaret.
Mine coachingmetoder bygger på åbne spørgsmål og giver dig stof til eftertanke her og nu. Det vil sige at du kan komme til mig med en konkret udfordring og så tager vi fat i det, uden omsvøb, hvis det er det du ønsker.

Kom mere i dybden
Men det er klart at det hele bliver mere personligt og nærværende, når vi går i dybden med udfordringen, og det tager naturligvis længere tid. Men som det er med personlig udvikling, så giver processen ofte lige så mange spørgsmål, som svar, og du kan måske få lyst til at gå videre. Det er helt op til dig, det er din proces.

Lange og korte intervaller
Hvis du har behov for masser af personlig sparring på kort tid, så kan du naturligvis få det, og hvis du har brug for at tænke over det i et par måneder, så er det også fuldstændigt ok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar