mandag den 31. august 2015

Nyuddannet coach med erfaring


Selvom jeg er nyuddannet coach, så har jeg en livslang erfaring med selvudvikling og personlige samtaler. Men mine teorier og metoder er professionelle værktøjer fra en af Danmarks mest ambitiøse uddannelser. Den er baseret på mindfulness, flere psykologiske retninger og erfaringer fra de største læremestre. 
Jeg har over 50 timers træning som coach og observatør bag mig. Selvom jeg aldrig bliver færdig med at lære, så har jeg en solid fornemmelse for, hvad der skal til for at skabe de rammer, som får os til at udvikle os. 
Hos mig vil du opleve nærvær, sparring, indsigt og empati. Jeg bestræber mig altid på at give 'noget' med fra hver session, og vil sende dig af sted med håb og motivation til at arbejde videre med dit mål. 
Åben for 2 nye klienter i september

Læs mere om ID Lifecoach uddannelsen her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar